joi, 1 martie 2012

Adelaide - Perth Glory

Perth Glory va face o scurtă excursie la Adelaide juca astăzi pentru un joc care se percep a fi ca un moment desicive în sezonul lor. Vizitatorii sunt în prezent stau in locul 4, cu 2 puncte mai puţin decât Wellington Phoenix şi se va da mai mult de 100% din ei înşişi pentru a avea locul 3 a tabelului, cu doar 4 meci pentru a fi jucat.

Pentru acest meci, Perth va fi fără Liam Miller (21/2) şi Shane Smeltz (19/9), dar salută înapoi Adam Taggart (4/0) şi Josh Mitchell (13/1). Adelaide va fi dor de Francisco Usacar (19/0) şi Josh Hall.

Adelaide în prezent şedinţei în locul 9 din tabelul de finală ale căror speranţe de a ajunge pe locul 6, dar peste tot sunt. OMI echipa va avea motivaţie, nu de mult pentru a juca acest meci şi se va concentra mai degrabă pe AFC Champions League, marti, in ciuda antrenorul Kosmina a spus că el va teren cea mai bună echipă posibilă.

Perth-au bătut, atât din Adelaide în şedinţa anterioară în acest sezon cu 1-0 la domiciliu, în octombrie şi 0-3 în deplasare ianuarie.

Doua echipe cu un nivel diferit de motivare, aş merge pentru un câştig în deplasare pentru Perth Glory.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu